Beleggingspand kopen

Woningdelen Amsterdam heeft voor meer dan 5000+- klanten vergunningen aangevraagd voor o.a. splitsing, kamergewijze verhuur en woningdelen. Hiermee hebben wij een specifiek netwerk aan beleggers en ontwikkelaars opgebouwd. Een deel van deze beleggers heeft aangegeven tegen de juiste prijs hun beleggingspand te willen verkopen. Door u aan te melden via onderstaand contactformulier kunnen wij deze beleggingspanden bij u onder de aandacht brengen. 

Na uw aanmelding nemen wij in sommige gevallen telefonisch contact met u op om een specifiek beleggingspand aan u voor te leggen. In sommige gevallen ontvangt u een algemene email met hierin verkoop informatie m.b.t. een beleggingspand. Indien u hierin interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. 

Op basis van de prijsovereenstemming wordt een koopovereenkomst opgemaakt. Op basis van de koopovereenkomst zal de akte van levering passeren bij de geselecteerde notaris. 

 

Aanmeldingsformulier beleggingspand kopen

  • Toelichting: beschrijf hier o.a. de gebieden/buurten/steden waarin u zoekt, uw gewenste minimum en maximum aanvangsrendement en de eventuele minimum en maximum aankoopsom.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.