Beleggingspand verkopen

Woningdelen Amsterdam heeft voor meer dan 5000+- klanten vergunningen aangevraagd voor o.a. splitsing, kamergewijze verhuur en woningdelen. Hiermee hebben wij een specifiek netwerk aan beleggers en ontwikkelaars opgebouwd. Door u aan te melden via onderstaand contactformulier kunnen wij uw woning ook bij deze grote groep potentiële kopers onder de aandacht brengen. Vaak zijn beleggers, mede door een eventueel verleende vergunning, bereid om meer voor uw woning te betalen.

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om te adviseren over de waarde van uw pand. Wij doen u dan ook een voorstel v.w.b. de hoogte van de verkoopcourtage bij een succesvolle bemiddeling. Hierna zullen we uw pand discreet en onderhands voorleggen aan potentiële investeerders en u verder begeleiden in het verkoopproces.

Op basis van de prijsovereenstemming wordt een koopovereenkomst opgemaakt. Op basis van de koopovereenkomst zal de akte van levering passeren bij de geselecteerde notaris.

Aanmeldingsformulier beleggingspand verkopen

  • Toelichting: beschrijf hier o.a. de adressen van de panden, de metrages en de mogelijk verleende vergunningen. Indien het een omzettingsvergunning in de gemeente Amsterdam betreft graag aangeven of deze voor 1 april verleend is en zo ja voor hoeveel personen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.